invoorzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Ondersteuning bij veranderingen in de langdurige zorg.

Zorgen is ook slimmer zorgen voor de cliënt en voor jezelf

Gepubliceerd op: | Laatst gewijzigd op:

De film ‘Zorgen is ook slimmer zorgen voor de cliënt en voor jezelf’ geeft in 60 seconden informatie over het werken met technologie. Deze film van Vilans laat zorgmedewerkers zien dat technologie de zelfstandigheid van cliënten ondersteunt. Zorgmedewerkers besparen tijd zodat er meer ruimte is voor een praatje. Het filmpje nodigt uit om in het teamoverleg in gesprek te gaan over gebruik van technologie.

Werken in de zorg

De zorg verandert voortdurend. Meer aandacht voor de individuele cliënt. Werken met een zorg-leefplan of een elektronisch dossier. Meer samenwerken met mantelzorgers en vrijwilligers. En met andere disciplines en diensten. Of zorgen-op-afstand. De zorg van nu én in de toekomst vraagt nogal wat van helpenden en verzorgenden. Niet alleen de inhoud van je werk verandert, maar ook hoe je de zorg organiseert samen met anderen.

Bekijk de film

Bekijk de film ‘Zorgen is ook slimmer zorgen voor de cliënt en voor jezelf’ (externe link)

Dossier(s)

Tags

In voor zorg! is een programma van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en Vilans, Kenniscentrum voor langdurige zorg