invoorzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Ondersteuning bij veranderingen in de langdurige zorg.

Uitzonderlijk cultuuraanbod bij Vitalis

Gepubliceerd op:

De Vitalis WoonZorg Groep staat voor kunst en cultuur en daarin onderscheiden zij zich van andere woonzorgorganisaties in Nederland. Dit jaar deed Vitalis mee met The Big Draw, een festival dat overal in de wereld gelijktijdig plaatsvindt en mensen wil stimuleren om te gaan tekenen.  

Mijn tas, mijn wereld

In het Vitalis-project 'Raamvertellingen: mijn tas mijn wereld!' laten cliënten zien wat het verhaal is achter hun tasje. Want vrouwen en tassen; ze blijven onafscheidelijk! Groot, klein, sjiek van slangenleer, met diamanten, een echte Louis Vuitton of een namaak-Hermes. De ene helemaal volgestouwd, de ander bijna leeg. Maar bijna elke vrouw geeft met haar tas iets prijs over haar eigen identiteit. En of je nu net 20 of juist al bijna 90 bent en niet meer al te snel ter been, de tas gaat nog altijd mee!

Grafisch ontwerper Willemijn Schellekens tekende de verhalen op via een ‘Open Venster Dicht, Raamvertelling’. Fotograaf Vincent van den Hoogen legde het vast op de gevoelige plaat.

Tags

In voor zorg! is een programma van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en Vilans, Kenniscentrum voor langdurige zorg