invoorzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Ondersteuning bij veranderingen in de langdurige zorg.

Quli: eHealth-burgerplatform

Gepubliceerd op: | Laatst gewijzigd op:

Quli is een eHealth-burgerplatform dat mensen helpt om zo lang mogelijk zelfstandig te wonen en hen in staat stelt om zelf de regie over hun zorg en welzijn te voeren.

In Quli beheert de burger in een veilige digitale omgeving zelf zijn zorggegevens. Daarnaast kan de gebruiker binnen Quli zijn ervaringen delen met familie, vrienden, lotgenoten en zorgprofessionals. Wie er bij zijn zorggegevens kan, bepaalt de gebruiker zelf.

Quli & Pluryn

Pluryn is één van de initiatiefnemers van Quli.
Cliënten van Pluryn krijgen via Quli inzage in hun eigen dossier. De (zorg)aanbieder kan Quli aanpassen aan de ‘eigen’ doelgroep en bijvoorbeeld specifieke apps laten ontwikkelen en plaatsen. De gebruiker krijgt zo één plek waar hij zaken rond zijn gezondheid kan regelen. Tegelijkertijd draagt Quli bij aan effectievere en betaalbare zorg.
 
Andere Initiatiefnemers en eigenaren van Quli zijn de zorginstellingen Dr. Leo Kannerhuis, Amarant Groep, Dichterbij en ARQ. Zij krijgen hierbij ondersteuning van ICT-bedrijf Ordina.

Video

Meer weten

Pluryn is één van de organisaties die deelneemt aan de Winterzorgbeurs op 17 november 2014. Neem een kijkje in hun Living Lab!

Dossier(s)

Tags

In voor zorg-deelnemer

In voor zorg! is een programma van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en Vilans, Kenniscentrum voor langdurige zorg