invoorzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Ondersteuning bij veranderingen in de langdurige zorg.

Keynote Ria Stegehuis tijdens het In voor zorg-najaarscongres 2013

Gepubliceerd op:

De plenaire sessies en presentaties van het In voor zorg-najaarscongres op 16 december 2013 gingen in op de veranderingen in zorg en maatschappij én de impact hiervan op burgers, cliënten en uw organisatie. Wat betekent dit voor de visie, de strategie en de dienstverlening van uw organisatie? Wat verandert er in uw werk?

Menzis heeft al enige jaren met een aantal gemeenten een intensieve samenwerkingsrelatie op het gebied van preventie, wijkgerichte aanpak en andere zorgtrajecten. Samen met de gemeenten Groningen, Arnhem en Enschede, onderzoekt Menzis welke interventies echt werken en wat nodig is om ook daadwerkelijk een groter welzijn, een betere gezondheid en een hogere participatie te bewerkstellingen. Welke rol vult Menzis als zorgverzekeraar in om integrale zorg en welzijn voor kwetsbare groepen te bevorderen?

Meer weten

Dossier(s)

Tags

In voor zorg! is een programma van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en Vilans, Kenniscentrum voor langdurige zorg