invoorzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Ondersteuning bij veranderingen in de langdurige zorg.

Zelfsturende teams: Een elektronisch cliëntendossier met een cliëntentoegang

Gepubliceerd op:

Er moet 1 registratiesysteem zijn. ZorgAccent heeft ervoor gekozen om een elektronisch cliëntendossier te zetten. Er is ook cliëntentoegang tot dit dossier. De wettelijk vertegenwoordiger van de cliënt, dit betreft een pg afdeling, kan erin.

De behandelaars vonden dat aanvankelijk maar niks. Ze konden over allerlei zaken die in het dossier staan gebeld worden. Met de eenvoud van het dossier waren ze wel heel blij. Niet alles hoeft meer in doelen en subdoelen te worden ingevuld.

Er is bewust gekozen voor de toegang van 1 wettelijk vertegenwoordiger van de cliënt die dan ook namens de cliënt kan spreken. Het is dus niet zo dat alle familieleden er in kunnen grasduinen. Met een gebruikersnaam, wachtwoord en token kan er worden ingelogd.  

Meer weten

Dossier(s)

Tags

In voor zorg-deelnemer

In voor zorg! is een programma van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en Vilans, Kenniscentrum voor langdurige zorg