invoorzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Ondersteuning bij veranderingen in de langdurige zorg.

Video: FocusCura, eHealth van vandaag

Gepubliceerd op: | Laatst gewijzigd op:

FocusCura ontwikkelt slimme innovaties die de zorg helpen verbeteren. Zorginnovaties waarmee kwetsbare mensen zo lang mogelijk zelfstandig en gelukkig kunnen leven. Samen met zorgorganisaties zorgen ze ervoor dat zoveel mogelijk mensen deze innovaties kunnen gebruiken. De organisatie komt met de campagne 'Wij zijn van vandaag' over wat je als zorgverlener vandaag al met eHealth kan doen.

'Wij zijn van vandaag'

Over eHealth in de zorg wordt veel gezegd en geschreven. Vaak gebeurt dat in de vorm van visionaire vergezichten en spectaculaire toekomstbeelden. FocusCura begrijpt dat het belangrijk is om ons continu te realiseren waar we nu staan op het gebied van eHealth. Wat kun je als zorgverlener vandaag al met eHealth doen? Wat hebben kwetsbare mensen er op dit moment aan? Hoe ga je er als zorgorganisatie nu mee aan de slag? Niet morgen, maar vandaag.

Video

De video: FocusCura, eHealth van vandaag laat zien dat technologische ontwikkelingen snel gaan. Ontwikkelingen zoals digitale woningtoegang, beeldbellen en de mogelijkheid voor een cliënt om zelf lichaamswaarden te meten en te versturen naar artsen bestaan al. Deze ontwikkelingen gaan steeds meer over het verbeteren van de dagelijkse zorg van de cliënt, mantelzorgers en hulpverleners. Het geeft zorgverleners meer tijd en geeft cliënten de mogelijkheid om zelfstandiger te blijven.

Meer weten

Dossier(s)

In voor zorg! is een programma van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en Vilans, Kenniscentrum voor langdurige zorg