invoorzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Ondersteuning bij veranderingen in de langdurige zorg.

De rol van e-learning bij betere communicatie door Zorgpartners Midden-Holland

Gepubliceerd op: | Laatst gewijzigd op:

Door inzet van de E-learning module 'Goed in gesprek' tijdens het In voor zorg-traject ‘van moeten naar ONTMOETEN’  heeft Zorgpartners Midden-Holland een zichtbare verandering teweeg gebracht bij haar medewerkers.

Medewerkers zijn nu toegerust om het leven van de cliënt meer centraal te stellen en beter in gesprek te gaan. Zorgpartners Midden-Holland heeft in haar visie vastgelegd dat alle cliënten hun eigen leven moeten kunnen leiden. Deze visie heeft betekenis gekregen bij alle medewerkers.

Door inzet van onder andere de E-learningmodule 'Goed in gesprek' en reflecteren in kleine werkgroepen is dit concern-brede cultuurtraject volgens plan doorlopen. De In voor zorg-coach heeft binnen deze ontwikkel- en implementatieprocessen structuur aangebracht en de stappen op een stimulerende manier begeleid.

Over het inzetten van de e-learning module is een video gemaakt.

Dossier(s)

Tags

In voor zorg-deelnemer

In voor zorg! is een programma van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en Vilans, Kenniscentrum voor langdurige zorg