invoorzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Ondersteuning bij veranderingen in de langdurige zorg.

video 2-luik: ervaringen met online zorg

Gepubliceerd op:

Minddistrict, ontwikkelaar van eHealth toepassingen, heeft een video 2-luik gemaakt waarin cliënten en behandelaars vertellen over hun ervaringen met eHealth.

Ervaringsdeskundigen

In de eerste video 'online zorg bij psychische klachten' vertellen 2 ervaringsdeskundigen over hoe zij met eHealth aan de slag zijn gegaan. Voordelen die de ervaringsdeskundigen noemen: je krijgt direct reactie op het moment dat je het nodig hebt en online hulpverlening is laagdrempeliger.

Behandelaars

In de tweede video 'Werken met online zorg?' vertellen behandelaars over het werken met eHealth. Als belangrijke voorwaarden noemen zij dat het platform gebruiksvriendelijk is en dat de cliënt gemotiveerd is om met de behandeling aan de slag te gaan. EHealth biedt de mogelijkheid om de behandeling te intensiveren. Als behandelaar wordt je zelf flexibeler en creatiever met het inzetten van behandelingen.

Tags

In voor zorg! is een programma van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en Vilans, Kenniscentrum voor langdurige zorg