invoorzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Ondersteuning bij veranderingen in de langdurige zorg.

Eindcongres In voor zorg! - Verslagen, foto's en presentaties

Gepubliceerd op: | Laatst gewijzigd op:

Op 19 april 2017 vond het eindcongres van In voor zorg! plaats in het Beatrixtheater te Utrecht. In de periode van 2009 tot 2017 heeft het programma In voor zorg! meer dan 430 organisaties in de langdurige zorg ondersteund bij het inrichten van werkprocessen in een veranderende omgeving. Tijdens het eindcongres werden nog een laatste keer kennis en ervaringen met elkaar gedeeld.

Organisaties in de ouderenzorg, thuiszorg, jeugdzorg, zorg voor mensen met een verstandelijke beperking en langdurige geestelijke gezondheidszorg (ggz) hebben een groot verandervermogen laten zien. Organisaties zijn binnen het programma In voor zorg! ondersteund bij het realiseren van meer doelmatige en flexibele organisatiestructuur. Belangrijke veranderingen zijn bijvoorbeeld de invoering van zelfsturende teams in bestaande organisaties, zowel intra- als extramuraal, en de introductie van technologie in het zorgproces. Hoe hebben organisaties deze veranderingen aangepakt? En wat zijn de belangrijkste geleerde lessen? Dit en nog veel meer wordt vandaag gepresenteerd via vele workshops, een informatiemarkt, dialoogsessies en presentaties met onder andere Staatssecretaris Van Rijn.

Bekijk de verslagen, foto’s en presentaties van dit congres

eindcongres

Tags

In voor zorg! is een programma van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en Vilans, Kenniscentrum voor langdurige zorg