invoorzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Ondersteuning bij veranderingen in de langdurige zorg.

Platform Integrale Vroeghulp

Gepubliceerd op: | Laatst gewijzigd op:

Het platform Integrale Vroeghulp is een community van professionals en ouders die kennis en ervaring delen over Integrale Vroeghulp (IVH). Het biedt onder andere best practices, samenvattingen van studies die gedaan zijn naar IVH, ervaringsverhalen van ouders en beleidsstukken van gemeenten.

Kennis en ervaring delen

Op het platform kan zowel kennis gehaald worden als gebracht. Kennis en ervaringen kunnen gedeeld worden in de vorm van een blog, interessante links, documenten of video's. Het is ook mogelijk om in gesprek te gaan met andere gebruikers door middel van discussies, persoonlijke berichten of groepsberichten. Alles wat u deelt kunt u zelf beheren. Je kunt als deelnemer aan de community zelf een groep starten en daar mensen voor uitnodigen, waarbij je zelf bepaalt zelf of die groep voor het publiek toegankelijk is of besloten. Op die manier kan bijvoorbeeld gevoelige informatie gedeeld worden met een beperkte groep mensen.

Samenwerkingsverband

De Community is een deelsite van Pleio (Plein Overheid). Dit is een Nederlands overheidsplatform voor kennisuitwisseling en samenwerking. Integrale Vroeghulp is een samenwerkingsverband van onder meer MEE, kinderrevalidatie en kinderdagcentra. De deelnemende organisaties zijn per regio verschillend. Iedere partner werkt vanuit zijn eigen organisatie en brengt daarmee zijn specifieke deskundigheid in.

Dossier(s)

Tags

In voor zorg! is een programma van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en Vilans, Kenniscentrum voor langdurige zorg