invoorzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Ondersteuning bij veranderingen in de langdurige zorg.

Interactief rekeninstrument: Rekenmodel Zorgvastgoed

Gepubliceerd op: | Laatst gewijzigd op:

Woningcorporaties en zorgondernemingen vinden elkaar steeds vaker als maatschappelijke partners. Dat is een belangrijke ontwikkeling waarbij velen baat hebben, niet in de laatste plaats degenen in onze samenleving die zorg behoeven.

Meer dan ooit is het zaak dat onderhandelingen tussen corporaties en zorgorganisaties soepel verlopen. De praktijk leert dat er nogal eens misverstanden ontstaan doordat beide partijen verschillende interpretaties van vastgoedtermen hanteren.

Interactief rekeninstrument

Bij de realisatie van uw woonzorgtraject kunt u gebruikmaken van het interactieve rekeninstrument van Het Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg. Door aan de knoppen te draaien van variabelen kunnen corporaties en zorgorganisaties met behulp van deze tool gezamenlijk een passende huurprijs bepalen.

Meer weten

Dossier(s)

Tags

In voor zorg! is een programma van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en Vilans, Kenniscentrum voor langdurige zorg