invoorzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Ondersteuning bij veranderingen in de langdurige zorg.

Tijdelijk geholpen met Thuis Pluskoffer Evean

Gepubliceerd op:

Thuiszorgorganisatie Evean biedt cliënten een Thuis Pluskoffer als tijdelijke oplossing bijvoorbeeld bij ontslag uit het ziekenhuis of om zicht te krijgen op het functioneren van een cliënt in de avond/nacht. Ook is de koffer handig voor een mantelzorger en cliënt om laagdrempelig zelf uit te proberen of bepaalde technologie werkelijk iets bijdraagt aan de zelfredzaamheid voordat hulpmiddelen aangeschaft worden. De Thuis Pluskoffer bevat onder meer een bedmat met sensor, rookmelder en mobiele personenalarmering.
 
De ergotherapeut van Evean overlegt met mantelzorger en cliënt wat ingezet gaat worden, legt uit hoe een en ander werkt en zorgt voor de installatie.
 
Leden van Evean kunnen de Thuis Pluskoffer gedurende twee weken gratis gebruiken. Niet leden betalen 37,50 voor twee weken.

Meer weten

Dossier(s)

Tags

In voor zorg! is een programma van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en Vilans, Kenniscentrum voor langdurige zorg