invoorzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Ondersteuning bij veranderingen in de langdurige zorg.

Gebundelde communicatie in Kennemerland

Gepubliceerd op:

De gemeenten Bloemendaal, Haarlemmerliede en Spaarnwoude en Heemstede werken nauw met elkaar en met de zorgaanbieders samen om de decentralisaties in het sociaal domein goed te laten verlopen. Ook bij de communicatie trekken zij samen op.

Gezamenlijke communicatiemiddelen

De 3 gemeenten ontwikkelden samen 3 communicatiemiddelen:

  • website
  • advertorial
  • nieuwsbrief 

De informatieve website samenzorgen.net heeft naast een algemeen deel ook voor elk van de 3 gemeenten een eigen subdomein met specifieke gemeentelijke informatie. Op de website kunnen burgers lezen hoe de gemeenten zich voorbereiden op de veranderingen en waar zij met vragen hierover terecht kunnen.

De gemeenten plaatsen pagina-grote advertorials in lokale media met daarin alle relevante feiten. Via de website kunnen mensen die de ontwikkelingen willen volgen zich aanmelden voor de samenzorgen-nieuwsbrief.

Meer weten

Dossier(s)

Tags

In voor zorg! is een programma van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en Vilans, Kenniscentrum voor langdurige zorg