invoorzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Ondersteuning bij veranderingen in de langdurige zorg.

Vandaag om 11 uur: Twitterspreekuur over kwaliteit bij zelfsturing

Gepubliceerd op:

Werkt u in een zelfsturend team en wilt u meer weten over kwaliteit bij zelfsturing? Stel dan uw vraag tijdens ons Twitterspreekuur op woensdag 20 mei van 11.00 – 12.00 uur!

Op woensdag 20 mei organiseert In voor zorg! een Twitterspreekuur. Samen met Birkhoven Zorggoed geven wij antwoord op uw vragen over kwaliteit bij zelfsturing in de zorg.

Werken aan kwaliteit met zelfsturende teams bij Birkhoven

Birkhoven Zorggoed is een kleine ouderenorganisatie in Amersfoort. Bij Birkhoven wordt gewerkt met zelfsturende teams. Binnen de kaders voor zelfsturende teams zijn een aantal thema’s geformuleerd waaraan teams en management werken. Kwaliteit is één van de thema’s. En het team is daar verantwoordelijk voor. Zij spreken met elkaar, als team, de te behalen resultaten af. Bekijk de video en de formats over de werkwijze.

Heeft u vragen over de werkwijze van Birkhoven Zorggoed? Of heeft u andere vragen over kwaliteit bij zelfsturing? Stel uw vraag op ons Twitterspreekuur!

Zo doet u mee aan het Twitterspreekuur

  1. Zorg dat u @Invoorzorg volgt op Twitter.
  2. Stel uw vraag op woensdag 20 mei a.s. tussen 11:00 – 12:00 uur aan @Invoorzorg en vermeld hierbij #ivzspreekuur.
  3. We zullen uw vragen zo goed mogelijk beantwoorden! Nog geen twitteraccount? Maak deze dan aan via http://www.twitter.com/. Kies een leuke twitternaam en brand los!

Goed om te weten

Stuurt u een Twitterbericht tijdens het spreekuur, weet dan dat dit bericht wordt geretweet (RT) tenzij het gaat om een bericht in direct message (DM) of berichten die voorzien zijn van een slot (deze worden dus ook niet gekopieerd). Deze berichten worden wél zonder vernoeming van de afzender gekopieerd naar de volgers van @Invoorzorg en beantwoord. Zo kunnen anderen ook leren van uw vragen.

Dossier(s)

Tags

In voor zorg-deelnemer

In voor zorg! is een programma van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en Vilans, Kenniscentrum voor langdurige zorg