invoorzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Ondersteuning bij veranderingen in de langdurige zorg.

Meld u aan voor de conferentie 'Een nieuwe generatie ouderenzorg'

Gepubliceerd op:

Op 30 november vindt in de Jaarbeurs in Utrecht de conferentie ‘Een nieuwe generatie ouderenzorg’ plaats. Op deze dag vinden meer dan 25 sessies plaats, er zijn meer dan 80 sprekers en u ontmoet meer dan 500 vakgenoten rondom het thema ‘Op het levenspad naar beter oud worden‘.

Nieuwe generaties ouderen en professionals creëren samen en onderling nieuwe vormen van zorg. Ouderen staan volop in de samenleving en willen hun leven op eigen wijze voortzetten, ook als gezondheid en functioneren achteruit gaan. Vanuit positieve gezondheid ligt het accent op wat ouderen nog wél kunnen, zelf en samen met anderen – van diverse generaties en achtergronden – in hun eigen woonomgeving. Als er steun en zorg van anderen nodig wordt, willen ouderen dat richten op persoonlijk welbevinden, passend bij hun eigen ervaring en beleving. Allerlei ontwikkelingen sluiten daarop aan, zoals burgerinitiatieven, intergenerationele stadsdorpen, belevingsgerichte zorg, nieuwe woonconcepten en technologie.

Laat u inspireren door gepassioneerde mensen met visie en door praktische voorbeelden en bouw zelf actief mee aan nieuwe oplossingen voor en met ouderen. Schrijf u vóór 31 juli nog in en ontvang €50,- vroegboekkorting (u betaalt €99,- i.p.v. €149,-).

Meer weten

Tags

In voor zorg! is een programma van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en Vilans, Kenniscentrum voor langdurige zorg