invoorzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Ondersteuning bij veranderingen in de langdurige zorg.

Doe online de Smart Home Tour 2016

Gepubliceerd op:

Het huis van de toekomst, dat is een slim huis. De Smart Home Tour 2016 is een digitale rondgang langs websites van specialisten op het gebied van domotica in Nederland. Thuiscomfort, de initiatiefnemer van de tour wil op deze manier senioren op een laagdrempelige manier kennis laten maken met de uitgebreide mogelijkheden van Smart Homes.

Domotica

Met domotica bevat een woning vernuftige, handige, comfortabele, veilige oplossingen en apparaten die allemaal met elkaar ‘praten’. Nooit meer naar beneden lopen voor dat ene lampje dat nog brandt. Met een druk op de knop direct hulp inschakelen als de nood daar is. Zien wie er aanbelt – ook als er niemand thuis is. Of slimmer met de energieverbruik omgaan. Dergelijke aspecten en mogelijkheden van het ‘Internet of Things’ in de woning komen aan bod in de Smart Home Tour 2016.

De tour start op Thuiscomfort.nl/smaarthometour2016, vervolgt zijn weg langs meerdere websites van fabrikanten en kennispartijen en eindigt weer bij Thuiscomfort. Zo ontdekken bezoekers onderweg hoe domotica het comfort, de veiligheid en de toegankelijkheid in huis vergroot.

Tags

In voor zorg! is een programma van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en Vilans, Kenniscentrum voor langdurige zorg