invoorzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Ondersteuning bij veranderingen in de langdurige zorg.

Breed aanbod workshops 'Zorg met technologie' op 8 november

Gepubliceerd op:

Op 8 november 2016 presenteren de 22 zorgorganisaties, die deelnamen aan de Thematranche Technologie van In voor zorg!, in Ede de resultaten van hun verandertraject. Zij bereikten onder andere meer eigen regie van de cliënt, minder reistijd voor medewerkers en betere inkoopposities voor de zorgorganisaties bij gemeenten. 

Een greep uit het workshopaanbod:

IrisZorg en Hanzeheerd 'Ik doe het zelf, tenzij…'

We doen allemaal het liefst alles zelf, maar er komt een moment waarop dit niet meer mogelijk is. Op dat moment is het prettig om ondersteuning te krijgen. Hanzeheerd ondersteunt mensen met Anne, een virtuele assistente en IrisZorg ondersteunt mensen met een verslaving en heeft speciaal voor hen een game ontwikkeld. Zij vertellen in hun gezamenlijk workshop over hun traject van idee tot implementatie.

Stichting Zuidwester: De Driehoek is uitgeluisterd

Met live sketches, uitgevoerd door cliënten, verwanten en medewerkers, neemt Stichting Zuidwester de aanwezigen mee in de reis van massaal aanbod naar individueel maatwerk.

Meer weten

  • Bekijk het programma en het volledige workshopaanbod en schrijf u direct in!
    Deelname aan dit congres is kosteloos.

Dossier(s)

In voor zorg-deelnemer

In voor zorg! is een programma van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en Vilans, Kenniscentrum voor langdurige zorg