invoorzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Ondersteuning bij veranderingen in de langdurige zorg.

Aanbieders verpleeghuiszorg presenteren vernieuwingsplannen

Gepubliceerd op: | Laatst gewijzigd op:

Het bruist van enthousiasme onder zorgaanbieders die de ruimte willen krijgen om met kwaliteitsverbetering aan de slag te gaan. Vandaag zijn zij bijeen in het NBC in Nieuwegein om hun voorstellen te presenteren in het kader van ‘Ruimte voor verpleeghuizen’.

Het ministerie van VWS, vertegenwoordigers van de taskforce ‘Waardigheid en Trots’, vertegenwoordigers van cliëntenraden, verplegenden en verzorgenden; vanuit alle geledingen zijn er aanwezigen om de voorstellen te bespreken en te beoordelen.

Het vernieuwingsprogramma Ruimte voor verpleeghuizen is onderdeel van het plan ‘Waardigheid en Trots, liefdevolle zorg voor onze ouderen’. Speerpunten hierbij zijn kwaliteit door de ogen van de bewoner, de deur wagenwijd open voor mantelzorgers, trotse zorgverleners en ruim baan voor goede verpleeghuizen met ambitie.

Meer informatie

Dossier(s)

Tags

In voor zorg! is een programma van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en Vilans, Kenniscentrum voor langdurige zorg