invoorzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Ondersteuning bij veranderingen in de langdurige zorg.

Zoek het dichtbij. Cliënten en medewerkers over veranderingen met In voor zorg!

Gepubliceerd op: | Laatst gewijzigd op:

Wie in de langdurige zorg werkt, kan trots zijn op zijn werk. Waardevol werk voor kwetsbare mensen, dat in de toekomst nog belangrijker wordt. In voor zorg! helpt medewerkers in de zorg met plezier hun werk te doen. Ook straks, maar dan met minder regels en meer verantwoordelijkheid. Dat gebeurt nu al. Zoek het dichtbij. Meer aandacht voor de cliënt geeft voldoening.

Hoe dat komt? Simpel. Organisaties in de langdurige zorg krijgen niet alleen geld van de overheid. Maar ook een zorgcoach. Die begeleidt ze om anders te kijken en te werken. Dat wil In voor zorg! Honderden organisaties doen daar al aan mee.

De resultaten zijn veelbelovend, blijkt uit de reportages van publicist en zorgexpert Willem Wansink. Hij ontmoet enthousiaste cliënten, medewerkers en bestuurders. En hij noteert in dit boek, hoe kosten dalen, terwijl medewerkers en cliënten tevredener zijn.

De verhalen van In voor zorg-deelnemers

Lees de verhalen van de volgende In voor zorg-deelnemers:

  • Vivantes: Met minder mensen meer doen
  • De Twentse Zorgcentra: Zoek het dichtbij
  • Interzorg: Zorg wordt maatwerk
  • SMO Breda / Novadic Kentron: Weer volwaardige burgers worden
  • Omring Thuiszorg: Meer aandacht voor de cliënt

Inhoud en uittreksels

Bekijk de inhoudsopgave en lees uittreksels uit het boek:

Dossier(s)

Tags

In voor zorg-deelnemer

In voor zorg! is een programma van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en Vilans, Kenniscentrum voor langdurige zorg