invoorzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Ondersteuning bij veranderingen in de langdurige zorg.

Handreiking: vijf stappen voor communicatie in zorgnetwerken en ketens

Gepubliceerd op: | Laatst gewijzigd op:

De complexiteit van organisatie en uitvoering van de communicatie in zorgnetwerken en ketens vraagt om extra aandacht. Om samenwerking rondom één of meerdere gezamenlijke zorgproducten te organiseren, is communicatie nodig als bindmiddel tussen de verschillende partners én om cliënten en hun omgeving te informeren over het aanbod.

Deze handreiking gaat in op de verschillende aspecten van de communicatie en geeft u praktische en concrete informatie. De handreiking is bedoeld voor projectleiders en communicatieprofessionals die betrokken zijn bij communicatie in en vanuit deze netwerken. Omdat ieder netwerk uniek is, zullen niet alle stappen voor elk netwerk relevant zijn. Gebruik wat u nodig hebt om de communicatie van uw netwerk te optimaliseren.

Meer weten

Dossier(s)

Tags

In voor zorg! is een programma van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en Vilans, Kenniscentrum voor langdurige zorg