invoorzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Ondersteuning bij veranderingen in de langdurige zorg.

Aan de slag met technologie - Financiering, borging en opschaling

Gepubliceerd op:

In voor zorg! publiceert de derde publicatie 'Aan de slag met technologie'. Verschillende organisaties die deelnemen aan de Thematranche Technologie van In voor zorg! delen hun ervaringen, methodieken en instrumenten rondom financiering, borging en opschaling van technologie in de zorg. Om het af te maken hebben we al die waardevolle informatie aangevuld met handige tips en mooie voorbeelden!

Financiering, borging en opschaling

Lees in de publicatie onder andere 5 tips over de bekostiging van zorgtechnologie en kom achter de visie van De Friesland Zorgverzekeraar en CZ. Op zoek naar inspiratie? Bekijk dan eens hoe men in andere sectoren omgaat met financiering. Benieuwd naar borging van innovatie? TriviumMeulenbeltZorg, Bartimeus, Frion en Brabantzorg laten zien hoe zij dat hebben aangepakt.

Meer weten

Dossier(s)

Tags

In voor zorg-deelnemer

In voor zorg! is een programma van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en Vilans, Kenniscentrum voor langdurige zorg