invoorzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Ondersteuning bij veranderingen in de langdurige zorg.

Gratis e-learning modules voor de zorg op Free Learning

Gepubliceerd op:

Professionals in zorg en welzijn kunnen op de website Free-learning.nl gratis e-learning modules volgen!
Verschillende zorginstellingen en kennisinstituten als Vilans en ZonMw zijn partner van deze website en helpen met het ontwikkelen van de modules. Naar aanleiding van vragen uit de praktijk worden nieuwe modules ontwikkeld of bestaande aangepast aan de nieuwste inzichten. De aangeboden kennis sluit aan bij de meest recente richtlijnen en arbocatalogi in de zorg.

Modules

Er zijn inmiddels zo’n 15 modules ontwikkeld. De onderwerpen verschillen van: ‘omgaan met extreem obese cliënten', 'verzorgend wassen', 'echt contact maken', 'beroepshouding' en 'vrijheidsbeperkende maatregelen'.

LOCOmotion

Free Learning is een initiatief van LOCOmotion, onafhankelijk bureau op het gebied van ergonomie in de zorg. Het doel van LOCOmotion is het ondersteunen van zorgverleners bij hun dagelijkse, waardevolle werk. Dat doen we door continu innovatief te zijn, Free Learning is daarvan een voorbeeld.

Meer weten

In voor zorg! is een programma van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en Vilans, Kenniscentrum voor langdurige zorg