invoorzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Ondersteuning bij veranderingen in de langdurige zorg.

Zorgplein Maaswaarden is In voor zorg!

Gepubliceerd op: | Laatst gewijzigd op:

Zorgplein Maaswaarden biedt met 329 medewerkers verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding in het land van Heusden en Altena. Naast intramurale zorg en dagopvang biedt de organisatie thuiszorg. Het gaat zowel om de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ), als de Wmo-gefinancierde functies.

Onderscheidend vermogen

Bij Zorgplein Maaswaarden is de vraag naar extramurale zorg achtergebleven bij de verwachtingen. De organisatie wil een antwoord bieden op de dreigende verschraling van zorg door na te denken over het onderscheidend vermogen van haar extramurale dienstverlening. Ook wil zij de inzet van mensen en diensten slimmer gaan aanpakken.

In voor zorg! helpt Zorgplein Maaswaarden om de transitie van de extramurale zorg planmatig uit te voeren, in een ontwikkelomgeving waarin mensen kunnen en willen leren en presteren.

Meer informatie

Tags

Publicaties

4 publicaties
In voor zorg! is een programma van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en Vilans, Kenniscentrum voor langdurige zorg