invoorzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Ondersteuning bij veranderingen in de langdurige zorg.

Zorggroep de Vechtstreek is In voor zorg!

Gepubliceerd op: | Laatst gewijzigd op:

Zorggroep de Vechtstreek biedt zorg, wonen en activiteiten aan voor inwoners van de Vechtgemeenten Breukelen, Kockengen en Loenen. 300 medewerkers zetten zich in voor ongeveer 300 cliënten in de regio, met als doel om kwetsbare ouderen te ondersteunen in hun zelfstandigheid.

De organisatie is in 2009 ontstaan uit een fusie. Sindsdien is er hard gewerkt aan vernieuwing, verandering en nieuwbouw van locaties. Ondanks geboekte successen blijken sommige vernieuwingsprojecten moeilijk tot stand te komen.

Zorggroep De Vechtstreek wil daarom met ondersteuning van In voor zorg! haar implementatiekracht versterken. Concreet betekent dit:

  • professionaliseren en uitbreiding van zorg thuis
  • vergroten van kennis en vaardigheden van medewerkers op het gebied van mentaal welbevinden
  • vorm geven aan een hospitality concept in woonzorgcentrum Overdorp

Meer implementatiekracht met In voor zorg!

Onder begeleiding van de In voor zorg-coach worden alle medewerkers betrokken bij het verandertraject. Naast een stuurgroep zijn er 3 inhoudelijke werkgroepen. Elk van deze werkgroepen gaat aan de slag met een van de 3 verbeterdoelen. 

Meer informatie 

 

Tags

Publicaties

9 publicaties
In voor zorg! is een programma van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en Vilans, Kenniscentrum voor langdurige zorg