invoorzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Ondersteuning bij veranderingen in de langdurige zorg.

Werken met ZZP's

Gepubliceerd op: | Laatst gewijzigd op:

Zorgzwaartebekosting stelt eisen aan alle aspecten van de bedrijfsvoering van uw organisatie. Of het gaat om het primaire proces, of om ondersteunende processen zoals communicatie en formatieplanning. Ook uw inkomsten zijn met de invoering van zorgzwaartepakketten (ZZP’s) rechtstreeks gekoppeld aan de geleverde prestaties. De invoering van ZZP’s vraagt om een heldere visie op zorg en op hoe medewerkers de diensten leveren in samenspraak met de cliënten. De benodigde capaciteit voor uitvoering van de zorg en informatie over de kosten van dienstverlening hangen hiermee direct samen.

U vindt op dit gedeelte van de website praktische informatie, relevante documenten en inspirerende praktijkvoorbeelden over het werken met ZZP's.

Onderwerpen

Meer weten

 

Tags

In voor zorg! is een programma van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en Vilans, Kenniscentrum voor langdurige zorg