invoorzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Ondersteuning bij veranderingen in de langdurige zorg.

Zorggroep Amsterdam Oost is In voor zorg!

Gepubliceerd op: | Laatst gewijzigd op:

Het Flevohuis en De Open Hof vormen samen Zorggroep Amsterdam-Oost (ZGAO). ZGAO biedt aanbod op het gebied van zorg, wonen, dienstverlening en behandeling. Het Flevohuis heeft groepswoningen voor dementerende ouderen, afdelingen voor revalidatie, tijdelijke zorg, mensen met HIV en Aids en voor ouderen met somatische aandoeningen. De Open Hof beschikt over éénpersoons- en tweepersoonsappartementen, waar ouderen zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. Voor dementerende ouderen is er een afdeling groepsverzorging.

ZGAO wilde planmatig de bestuurbaarheid en managementprocessen van de organisatie versterken. Hierdoor komt het zorgmiddelmanagement sterker in positie. Deze versterking moest ook leiden tot het ontstaan van financiële ruimte, een vastgestelde visie op zorgdoelgroepen en medewerkers en een nieuw roosterbeleid. In voor zorg! ondersteunde de organisatie hierbij.

Meer informatie

 

 

Dossier(s)

Tags

Publicaties

3 publicaties
In voor zorg! is een programma van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en Vilans, Kenniscentrum voor langdurige zorg