invoorzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Ondersteuning bij veranderingen in de langdurige zorg.

Woonzorggroep Samen is In voor zorg!

Gepubliceerd op: | Laatst gewijzigd op:

Woonzorggroep Samen levert met zo'n 1500 medewerkers vanuit 20 locaties huisvesting, zorg, behandeling, structuur en veiligheid. Het centraal bureau is gevestigd in Schagen. De organisatie heeft als werkgebied de gemeenten Harenkarspel, Niedorp, Schagen, Wieringen, Wieringermeer, Anna Paulowna en Zijpe.

Samen bouwen

Het kernthema voor 2012 is samen bouwen, waarbij het doel is om gezamenlijk de strategie uit te rollen in de organisatie. Woonzorggroep Samen wil de organisatie veranderen van een naar binnen gerichte naar een extern gerichte organisatie, verankerd in de lokale leefomgeving. Bij deze transitie wil de organisatie alle medewerkers betrekken en het verandervermogen van de organisatie en haar medewerkers vergroten. In voor zorg! ondersteunt de organisatie hierbij.

Meer informatie 

Tags

Publicaties

2 publicaties
In voor zorg! is een programma van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en Vilans, Kenniscentrum voor langdurige zorg