invoorzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Ondersteuning bij veranderingen in de langdurige zorg.

Vérian is In voor zorg!

Gepubliceerd op: | Laatst gewijzigd op:

Thuiszorgorganisatie Vérian levert zorg in de provincies Gelderland, Overijssel, Noord-Brabant en Zuid-Holland en Utrecht. De organisatie heeft een veelzijdig aanbod van zorg en diensten, waaronder (specialistische) verpleegkundige zorg, huishoudelijke verzorging, thuisbegeleiding en maatschappelijk werk.

Werken met zelfsturende teams

Vérian heeft zichzelf ten doel gesteld om binnen 2 jaar de hele thuiszorgdivisie te laten werken in zelfsturende teams op wijkniveau. Uitgangspunt hierbij is de behoefte van cliënten om zoveel mogelijk eigen regie te behouden over het zorgproces. Ook hoopt de organisatie door de wijkgerichte focus de samenwerking met mantelzorgers, vrijwilligers en andere zorgpartners bevorderen. Deze nieuwe manier van werken vraagt om een grote omslag in het denken en doen van zowel medewerkers als management. In voor zorg! ondersteunt de organisatie in dit veranderproces.

Meer informatie

Dossier(s)

Tags

In voor zorg! is een programma van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en Vilans, Kenniscentrum voor langdurige zorg