invoorzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Ondersteuning bij veranderingen in de langdurige zorg.

SamenwerkingsVerband Autisme Zuidoost Brabant is In voor zorg!

Gepubliceerd op: | Laatst gewijzigd op:

Het SamenwerkingsVerband Autisme (SVA) Zuidoost Brabant bestaat sinds 1998; 24 regionale en bovenregionale instellingen werken samen. Door het brede karakter van het samenwerkingsverband kunnen knelpunten worden opgelost waardoor toegankelijkheid en kwaliteit van zorg voor mensen met autisme verbetert.

SVA Zuidoost Brabant gaat met ondersteuning van In voor zorg! eenheid brengen in de zorg voor mensen met autisme. 12 organisaties maken als stuurgroeporganisaties deel uit van het SamenwerkingsVerband, naast 25 organisaties die een intentieverklaring tot samenwerking getekend hebben. Samen hebben ze nu met het Project Regionaal Programma Autisme op hoofdlijnen 3 afspraken gemaakt over diagnose en aanpak van autisme. In voor zorg! is ingeschakeld om de implementatie van deze afspraken te begeleiden.

Meer informatie

 

Tags

In voor zorg! is een programma van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en Vilans, Kenniscentrum voor langdurige zorg