invoorzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Ondersteuning bij veranderingen in de langdurige zorg.

Respect Zorggroep Scheveningen is In voor zorg!

Gepubliceerd op: | Laatst gewijzigd op:

Respect Zorggroep Scheveningen biedt huisvesting, verpleging, diensten en service in Scheveningen aan ouderen en verpleeghuis geïndiceerde jongeren. De organisatie heeft bijna 800 medewerkers. Respect Zorggroep Scheveningen bestaat uit de woonzorgcentra Het Uiterjoon en Deo Gratias, seniorencomplex Prins Willemhof, woonzorgcentrum voor intensieve zorg (verpleeghuis) Bosch en Duin en Respect Thuiszorg.

Respect Zorggroep Scheveningen wil overgaan naar een nieuw concept van dienstverlening waarbij de scheiding tussen intramuraal en extramuraal vervalt. Dienstverlening in brede zin, en georganiseerd in stadsdelen. In voor zorg! is gevraagd om te helpen bij het invullen van dit nieuwe concept.

Daarnaast zal In voor zorg! ook ondersteuning bieden bij de implementatie en bij het verbeteren van het leervermogen binnen de organisatie. Met als doel dat Respect Zorggroep Scheveningen in staat is om soortgelijke verandertrajecten in de toekomst zelfstandig op te zetten en uit te voeren.

Meer informatie

Dossier(s)

Tags

Publicaties

2 publicaties
In voor zorg! is een programma van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en Vilans, Kenniscentrum voor langdurige zorg