invoorzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Ondersteuning bij veranderingen in de langdurige zorg.

Pleyade is In voor zorg!

Gepubliceerd op: | Laatst gewijzigd op:

Stichting Pleyade is een overkoepelende organisatie voor wonen, zorg en welzijn in de regio Arnhem. De organisatie biedt intramurale zorg op 8 locaties. Daarnaast is zij in toenemende mate actief in het beiden van extramurale en eerstelijnszorg.

Pleyade heeft voor het Kennis en Behandel Centrum In voor zorg!  om ondersteuning gevraagd bij het herstellen van de verbindingen binnen de organisatie en het ontwikkelen van handvatten voor leidinggevenden om tot ondernemerschap te komen.

Regiomanager Adri de Later: ‘In voor zorg! helpt ons bij het sneller invoeren van een efficiënte bedrijfsvoering en met het geven van meer ruimte aan de werkvloer. De verwachting is dat de veranderingen in het Kennis- en Behandelcentrum uitstralen naar de organisatie als geheel.’

Een bedrijfsplan zal vervolgens de weg vrijmaken voor de komst van zelfsturende behandelpraktijken met eigen regelruimte.

Meer informatie

Dossier(s)

Tags

Publicaties

2 publicaties
In voor zorg! is een programma van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en Vilans, Kenniscentrum voor langdurige zorg