invoorzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Ondersteuning bij veranderingen in de langdurige zorg.

Sensire is In voor zorg!

Gepubliceerd op: | Laatst gewijzigd op:

Zorgorganisatie Sensire is gevestigd in Varsseveld, met locaties door de gehele regio. De organisatie levert een breed pakket aan diensten op het gebied van gezondheid, zorg en welzijn, waaronder wijkzorg, wonen met zorg, thuisbegeleiding en zorg op afstand.

Van juni 2010 tot oktober 2011 liep het In voor zorg-traject. Doel van het traject was het om de kwaliteit van samenwerking bij de zorg van patiënten met hartfalen in de driehoek huisarts, ziekenhuizen en Sensire verder uit te bouwen en te optimaliseren. Met als gewenste resultaten: betere aansluiting bij de behoefte van de klant, een efficiëntere inzet van middelen en meer kwaliteit in het dienstverleningsproces. Sensire heeft haar ervaringen gebundeld in 8 lessen voor de ontwikkeling van ketensamenwerking.

Meer informatie

Tags

Publicaties

17 publicaties
In voor zorg! is een programma van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en Vilans, Kenniscentrum voor langdurige zorg