invoorzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Ondersteuning bij veranderingen in de langdurige zorg.

Oosterlengte is In voor zorg!

Gepubliceerd op: | Laatst gewijzigd op:

Oosterlengte is een zorgketen in Groningen met 2000 medewerkers en 500 vrijwilligers. De organisatie biedt thuiszorg, verpleeghuiszorg en diensten op het terrein van wonen en zorg.

Oosterlengte wil haar dienstenaanbod nog beter afstemmen op de behoefte van de cliënt en de interne zorgketens verder optimaliseren. Oosterlengte wil zich positioneren als aantrekkelijke werkgever, onder ander door de medewerkers goed toe te rusten.

De vraag van Oosterlengte sluit aan bij 2 In voor zorg-thema’s: ketenzorg en professionals. In dit kader werken de organisatie en de In voor zorg-coach samen aan een visie en referentiekader over de rol en positionering van Oosterlengte als ketenzorgleverancier, met name in relatie tot de externe zorgketenpartners. Uitgangspunt is ook hier een optimale afstemming op de vraag van de cliënt. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het goed toerusten van de medewerkers.

Meer informatie

Tags

Publicaties

1 publicaties
In voor zorg! is een programma van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en Vilans, Kenniscentrum voor langdurige zorg