invoorzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Ondersteuning bij veranderingen in de langdurige zorg.

Malderburch is In voor zorg!

Gepubliceerd op: | Laatst gewijzigd op:

Malderburch is een dienstverlenende organisatie op het gebied van welzijn, wonen en zorg in de gemeente Heumen. De organisatie levert diensten zoals verzorgingshuiszorg en verpleeghuiszorg, maar is ook actief op het terrein van welzijn.

Samen met Dichterbij,  een grote instelling voor mensen met een verstandelijke beperking, werkt Malderburch aan het project ‘Buurderij de Lage Hof’. Hierbij wordt een boerderij in Overasselt omgebouwd tot een zogenaamde ‘buurderij’. In Buurderij de Lage Hof worden 4 kleinschalige woonvormen gerealiseerd voor 12 mensen met dementie, en 12 mensen met een verstandelijke handicap.

Malderburch heeft In voor zorg! om ondersteuning gevraagd voor de verdere uitwerking van de zorginhoudelijke en bedrijfseconomische aspecten die samenhangen met de exploitatie van een kleinschalige woonvoorziening als onderdeel van het ‘Buurderij’-project.

Meer informatie

Dossier(s)

Tags

Publicaties

1 publicaties
In voor zorg! is een programma van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en Vilans, Kenniscentrum voor langdurige zorg