invoorzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Ondersteuning bij veranderingen in de langdurige zorg.

Libertas Leiden is In voor zorg!

Gepubliceerd op: | Laatst gewijzigd op:

Libertas Leiden is een jonge organisatie, ontstaan uit fusies. De organisatie levert met 800 medewerkers en 700 vrijwilligers uiteenlopende diensten op het gebied van zorg, wonen en welzijn aan bijna 2.000 intra- en extramurale cliënten. Het is een veelzijdige en omvangrijke organisatie. 

Libertas Leiden wil slagvaardiger en efficiënter opereren. De topstructuur wordt gewijzigd en de werkvloer wordt meer betrokken bij de nieuwe mogelijkheden die zorgzwaartepakketten (ZZP’s) bieden. Hiervoor heeft de organisatie de ondersteuning van In voor zorg! ingeschakeld.

Gebiedsmanager Ingrid Kraayenoord: 'De communicatie in de zorgverlening moet beter. Niet alleen hier. In de zorgopleidingen moet daar veel meer aan gedaan worden, Wij gaan dat in ieder geval een stevige plek geven in ons eigen scholingsplan dat we met steun van In voor zorg! aan het maken zijn.'

Meer informatie

Tags

Publicaties

3 publicaties
In voor zorg! is een programma van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en Vilans, Kenniscentrum voor langdurige zorg