invoorzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Ondersteuning bij veranderingen in de langdurige zorg.

ISZ De Brug is In voor zorg!

Gepubliceerd op: | Laatst gewijzigd op:

Interkerkelijke Stichting Zorgvoorzieningen De Brug (ISZ De Brug) is een woon- en zorgvoorziening voor ouderen met een zorgvraag op het gebied van wonen, zorg en welzijn. ISZ De Brug levert intramurale zorg aan verpleeghuisbewoners, revalidanten en verzorgingshuisbewoners. Extramuraal levert De Brug wijkzorg (huishoudelijke zorg en verzorging/verpleging) bij mensen thuis in Driebergen-Rijsenburg en in aanleunwoningen. Daarnaast zijn er verschillende vormen van dagactiviteiten.

Met ondersteuning van In voor zorg! richt De Brug de bedrijfsvoering efficiënter en effectiever in vanuit het perspectief van de cliënt. Voor het  cliëntgericht werken wordt bij alles wat er gedaan wordt de vraag gesteld 'Wat betekent dit voor de cliënt?'. In voor zorg! helpt bij de nodige herinrichting van processen en taken.

Meer informatie 

Dossier(s)

Tags

Publicaties

1 publicaties
In voor zorg! is een programma van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en Vilans, Kenniscentrum voor langdurige zorg