invoorzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Ondersteuning bij veranderingen in de langdurige zorg.

Het Parkhuis is In voor zorg!

Gepubliceerd op: | Laatst gewijzigd op:

Stichting Het Parkhuis is een zorgorganisatie in Dordrecht met 700 medewerkers en 230 vrijwilligers. Het Parkhuis heeft een breed zorgaanbod, met een specialisering op het gebied van dementiële zorg voor zowel oudere mensen als jongeren, Korsakov en psychiatrische problematiek.

In 2009 is een nieuwe organisatiestructuur ingevoerd, samen met een gedragscode en de kernwaarde ‘Samenwerken door betrokken, betrouwbaar, open en professioneel gedrag’. In voor zorg! helpt nu bij het vertalen van deze ambitie naar de praktijk. De In voor zorg-coach begeleidt de organisatie in het leerproces en zorgt voor borging van de resultaten.

Samen met In voor zorg! wil Het Parkhuis de kwaliteit van zorgverlening verbeteren op de aspecten professionals en bedrijfsvoering. De organisatie wil meer betekenen voor cliënt, medewerker en markt. Vraagsturing en prestatie in de zorg spelen een belangrijke rol.

Meer informatie 

Tags

Publicaties

2 publicaties
In voor zorg! is een programma van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en Vilans, Kenniscentrum voor langdurige zorg