invoorzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Ondersteuning bij veranderingen in de langdurige zorg.

GGzE De Boei is In voor zorg!

Gepubliceerd op: | Laatst gewijzigd op:

In 2013 zijn de Geestelijke Gezondheidzorg Eindhoven (GGzE) en stichting De Boei gefuseerd. Het nieuw gevormde organisatieonderdeel GGzE De Boei is 1 van de 13 organisatieonderdelen van het concern GGzE en biedt ondersteuning bij wonen en begeleiding bij maatschappelijke participatie aan kwetsbare burgers met psychosociale, psychiatrische of verslavingsproblemen. GGzE de Boei is actief in Eindhoven en de 13 regiogemeenten.

Werken met zelfsturende teams

Door de bundeling van de activiteiten van de 2 organisaties hoopt GGzE beter voorbereid te zijn op de grote landelijke transities in de zorg en in het sociale domein. Om de organisatie verder toekomstbestendig te maken wil GGzE De Boei gaan werken met zelfsturende teams. Hiermee hoopt zij de organisatie als geheel flexibeler te maken, talent binnen de organisatie meer te ontwikkelen en benutten en dichterbij de wensen van zowel cliënt als medewerker te staan. In voor zorg! ondersteunt de organisatie met het vormgeven en implementeren van deze nieuwe werkwijze.

Meer informatie

Tags

Publicaties

3 publicaties
In voor zorg! is een programma van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en Vilans, Kenniscentrum voor langdurige zorg