invoorzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Ondersteuning bij veranderingen in de langdurige zorg.

De MeanderGroep is In voor zorg!

Gepubliceerd op: | Laatst gewijzigd op:

De MeanderGroep is sinds oktober 2010 deelnemer aan In voor zorg! In het kader van het In voor zorg-thema bedrijfsvoering werkt de organisatie aan efficiëntere en betere informatievoorziening. Hierdoor wordt de organisatie in staat gesteld om beter sturing te kunnen geven. 

In voor zorg! helpt de MeanderGroep bij het ontwikkelen van een Management Informatie Systeem, dat bijdraagt aan betrouwbaardere en tijdigere informatie, en aan een verminderde inspanning voor het verzamelen en presenteren van informatie.

Van elkaar leren

Dat het bij In voor zorg! vooral gaat om implementatie en het toepassen van kennis vindt de MeanderGroep aantrekkelijk aan het programma. Ook de mogelijkheid om in een netwerk van elkaar te leren wordt als waardevol ervaren. Roger Ruijters, lid Raad van Bestuur van de MeanderGroep Limburg: 'Je kunt beter kennis en ervaringen uitwisselen dan je inkapselen in je eigen organisatie.' Uiteindelijk gaat het om het bereiken van goede resultaten op het gebied van kwaliteit en effectiviteit in de langdurige zorg met behulp van In voor zorg! Ruijters: 'Dit programma is een katalysator van een proces dat al gaande is.'

Meer informatie

Dossier(s)

Tags

Publicaties

3 publicaties
In voor zorg! is een programma van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en Vilans, Kenniscentrum voor langdurige zorg