invoorzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Ondersteuning bij veranderingen in de langdurige zorg.

Publicatiebundel: doelen en resultaten 5 jaar In voor zorg!

Gepubliceerd op: | Laatst gewijzigd op:

Tijdens 5 jaar In voor zorg! zijn organisaties ondersteund om in de langdurige zorg toekomstbestendig te worden in een veranderende omgeving. In voor zorg! wil de sector aanzetten tot verandering en het geloof in verandering vergroten, om de zorg meer te richten op de cliënt en om het ministerie van VWS en de sector beter te verbinden.

In voor zorg! heeft activiteiten van de afgelopen 5 jaar op een inzichtelijke manier samengevat in 3 publicaties:

Informatiekaart

Wat was het doel van In voor zorg! welke diensten leverde het en wat zijn de resultaten? De Argumentenfabriek heeft het antwoord op deze vragen samengevat in een informatiekaart (pdf). De kaart geeft weer hoe met coaching, kennisuitwisseling en analyse (de diensten) bij zorginstellingen resultaten zijn geboekt op de thema's: bedrijfsvoering, professionals, samenwerken en technologie.

Landkaart

Op de kaart van Nederland is de verspreiding van de 441 In voor zorg-trajecten (in de periode 2009 - 2014) zichtbaar gemaakt. De verandertrajecten zijn ook hierbij verdeeld naar de thema's: bedrijfsvoering, professionals, samenwerken en technologie. Bekijk de landkaart (pdf).

Cijfermatig overzicht bereik

Het structurele bereik van In voor zorg! in de sector langdurige zorg, via de website, social media, bijeenkomsten is weergegeven in een cijfermatig overzicht (pdf).

Dossier(s)

Tags

In voor zorg! is een programma van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en Vilans, Kenniscentrum voor langdurige zorg