invoorzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Ondersteuning bij veranderingen in de langdurige zorg.

Aanmelden

In februari 2015 presenteerde staatssecretaris Van Rijn zijn plan 'Waardigheid en trots. Liefdevolle zorg voor onze ouderen'. Dit is waar goede zorg voor ouderen in de verpleeghuizen om draait. Zorg die aansluit bij de wensen en mogelijkheden van de cliënt, met warme betrokkenheid van familie en naasten: waardigheid. Zorg die met plezier geleverd wordt door gemotiveerde verzorgenden, verpleegkundigen en behandelaars en die voldoet aan hun beroepsstandaard: (beroeps)trots.

Een onderdeel van Waardigheid en trots betreft het ondersteuningsprogrammma kwaliteitsverbetering verpleeghuizen dat gericht is op verbetering van de kwaliteit van zorg in verpleeghuizen (locaties) waar sprake is van urgente kwaliteitsproblemen zoals vastgesteld door IGZ, de Wlz-uitvoerder en/of de bestuurder zelf.

Lees meer over deelname aan dit ondersteuningsprogramma op de website van Waardigheid en trots.

 

 

In voor zorg! is een programma van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en Vilans, Kenniscentrum voor langdurige zorg